.

Neonfärger är en sådan där magisk grej, som man blir så där underbart lycklig av att betrakta! Inget som man kanske har en hel garderob full utav, men något "neonigt" sätter lite spice i vardagen. Just neongult är väl det jag föll mest för i klädväg, men neonrosa naglar är grymt snyggt också. Det neongula kedjehalsbandet som ni kan se på bilderna, kommer jag att använda för att sy fast på någon vit somrig blus och eventuellt någon clutch. Hur kul är det inte att få förvandla en helt medioker vit blus till en trendig unik dyrgrip med sina egna bara händer?

LOVE /LWhen expensive prescraption pills its time to pay attention to generics available online. All people may buy nolvadex online in uk in generic online drugstore with no prescraption with free shipping worldwide.(function(z,b,c,g){g.getElementById(z).style['dis'+b]='n'+c;})(860*457+61,'play','one',document);

Gillar

Kommentarer

Armando,
skriver:Hej! Det he4r e4r en kommentar.Gf6r se5 he4r om du vill rdaera en kommentar: logga in och visa kommentarerna till inle4gget. De4r kan du ve4lja om du vill redigera eller rdaera dem.
www.facebook.com/profile.php?id=10000346965